.

Filtru Masina de Backup Camera din Spate Stabilizat 12V DC Putere Releu / Condensator / Redresoare

Filtru Masina de Backup Camera din Spate Stabilizat 12V DC Putere Releu / Condensator / Redresoare

39.96
RON 36.00 -10 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

Pentru a rezolva unele modele în instalarea de mers înapoi camera confruntă deseori cu imaginea inversă bruiaj, interferențe, sau nu comuta invers problemă ecran. Auto Backup Camera din Spate Stabilizat 12 V DC Putere Releu / Condensator Pentru Germania Masina de Serie
Pentru Auto AUDI de Serie / Pentru Auto BMW Seria / Pentru Benz
Pentru VW Masina de Serie / Pentru Skoda Masina de Serie
Notificare :
Vă rugăm să nu cumpere dacă mașina ta este non-German sau American Mașină de Serie,
pentru că există diferite curenților pentru diferite serii de automobile,
non-impulsuri de interferenta de semnal, utilizați acest filtru de linie este invalid! Despre Livrare : 1.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și cumpărătorului informația este corectă înainte de cumpărare. Pentru a evita întârzieri de transport. 2.Bunurile vor fi aranjate în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este eliminat. Transport-Moduri 1.Noi, de obicei, nava de Transport Gratuit / Post Înregistrat Poșta și Ali Express Standard de Transport maritim, DHL, EMS, ARAMEX, este pentru Cumpărători.
2.Statele unite ale americii, Canada, Australia, Rusia și Țările din Europa, sunt lider de piață. Cumpărătorii Internaționale-Vă Rugăm Să Rețineți : 1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Politica de returnare și Servicii pentru Clienți : 1. Defecte și produse deteriorate vor fi oferite de schimb sau de restituire, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile și asigurați-vă că veți obține adresa noastra de returnare înainte de a returna comanda. 2. Asigurați-vă că mărfurile returnate sunt în starea inițială. Costurile de returnare este de a fi plătit de către cumpărător. 3. Putem plăti costurile de returnare în cazul în care restituirea este un rezultat al nostru de eroare. Feedback : 1. Suntem sinceri vânzător din China. Toate elementele vin cu bună calitate și 100% de brand nou. 2. Noastre normale de afaceri oră este Mon-a Așezat 8 AM-6 PM dată în China. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore. 3. Apreciem feedback-ul dvs. și sunt bucuros să răspundă la orice întrebări ați putea avea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face pentru tine, dacă putem. Vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un 5 stele, feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 4. Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un feedback negativ. Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare. 5. Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră. Sper că vom putea stabili de afaceri pe termen lung.

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Cabluri, Adaptoare & Prize
Afară De Putere:
3W
Nume De Brand:
yeshibation
Numele Modelului:
Z001
Tip De Material:
Sârmă
Tensiune:
12V
Articol Greutate:
0.12kg
Caracteristici Speciale:
anti-interferențe
Element Dimensiune:
10cm
Interfață:
putere