.

3x Clar Ecran LCD de Protector Guard Film de Acoperire Piele pentru Biciclete Ciclism Garmin Biciclete Calculator GPS Edge 1000 / Edge Explore 1000

3x Clar Ecran LCD de Protector Guard Film de Acoperire Piele pentru Biciclete Ciclism Garmin Biciclete Calculator GPS Edge 1000 / Edge Explore 1000

27.96
RON 23.00 -18 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Caracteristici :
De Brand nou, un Ecran Protector cu pânză de curățare
Nu este nevoie de apă, durează 5-10 minute pentru a instala
Pre-tăiate pentru a se potrivi ecranul de formă, se Acoperă complet LCD ecran de sticlă
Anti-Zero, Scut și de a proteja ecranul de zgarieturile nedorite
Anti-UV, filtru 99% din lumina UV de pe ecran să reflecte la ochii
Reduce efectul de Orbire, ajuta la minimizarea enervant orbire suprafață sub lumini strălucitoare
Nu interferează cu un ecran tactil. Excelent de recunoaștere a caracterelor
Usor de instalat, Auto-aderente, nu Lasă reziduuri lipicioase după ce a eliminat!
Pentru a elimina, doar coaja în jos și încet continua.
Caietul de sarcini :
Materiale : 3-straturi PET film
Suprafață : Netedă, nu de cauciuc simt
Grosime : 0.12 mm (echivalent la normal hârtie de imprimare)
Dimensiune & Fit : Pre-tăiate, exact DOTATE cu modelul din titlu anunt numai.
Cantitate : 3* Clear LCD Ecran Protector de Film (ceasul nu este inclus) 1* instalare tool (Fiecare comanda vine cu o cârpă de curățare și instrucțiuni de instalare)
Instalare simplificată Instrucțiuni : Pasul 1 curatati Bine spațiul de lucru și dispozitiv. Pasul 2 îndepărtați stratul de protecție etichetate "Suport Adeziv 1" un pic. Pasul 3 Aliniați marginile expuse ale protector cu marginea dispozitivului. O perfectă aliniere inițială asigură cel mai bun de instalare rezultate. Pasul 4 Odata aliniate, pune încet protector jos. Pasul 5 Folie de burete din microfibră pânză și apoi apăsați pe bule de aer, puțin câte puțin. Pasul 6 Scoateți folia de protecție strat etichetate "Strat de Protecție 2". Pasul 7 Buff ecranul cu o cârpă din microfibră și ați terminat. Bucurați-vă de! Garmin GPS-ul este doar în scopuri demonstrative și NU sunt incluse pentru vânzare.
Pachet și installtion instrument
TRANSPORT
Am expediat în două întreprinderi zi.
Statele unite ale americii pachetele vor fi expediate prin e Packet First Class Mail, iar noi oferim gratuit și poate fi urmărită de transport maritim pentru cele mai NOI comenzi afară de unele mici elemente de valoare.
Alte internațională pachetele vor fi expediate prin China Post de Prima Clasa Poșta Internațională. Cele mai pachetului vor fi urmărite, dar unele vor fi urmărite atunci când pachetele sunt în China, dar nu de urmărire informații pot fi furnizate odată ce elementele plece din China.
Cele mai multe pachete vor fi livrate în 2 săptămâni, dar poate dura la fel de mult ca 6 săptămâni pentru internatinoal pachete pentru a fi livrate. Deoarece compania de asigurări ne cere să așteptăm 50 de zile înainte putem raporta un pachet de pierdere, avem nevoie de cumpărătorii noștri să aștepte același număr de zile.
Vă rugăm să vedeți mai multe detalii în secțiunea top pentru taxele de transport.
FEEDBACK-ul
Am putea aprecia o de 5 stele de rating și feedback-ul pozitiv promite același lucru în schimb! Ar trebui să simți că produsele nu merită un rating de 5 stele în una sau mai multe categorii, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi negative (1,2 sau 3 stele) feedback-ul. Vom face toate eforturile pentru a asigura 100% satisfiction.
EN-GROS DE POLITICĂ
Dacă sunteți în căutarea pentru o cumpărare în vrac,putem oferi ridicata pret pentru tine.

Caracteristici cheie

Utilizarea:
Telefon Mobil
Edge-to-Edge Acoperire:
Da
Pachet:
Da
Nume De Brand:
ickoy
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
Da
Caracteristici:
Dovada Zero
Tip:
Față De Film