.

Loklode Militare Chineze Excedent AK47 Piept Husă Rig Muniție Mag Curea Tip 56

Loklode Militare Chineze Excedent AK47 Piept Husă Rig Muniție Mag Curea Tip 56

61.60
RON 56.00 -9 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Loklode Militare Chineze Excedent AK47 Piept Husă Rig Muniție Mag Curea Tip 56
Descriere Produs :
Militar chinez Veritabil Surplus de Pușcă AK47 Vintage Verde 7.62x39 Șapte 7-Buzunar Piept Husă Rig Curea Curea Pentru Cartușe de Muniție Muniție Mags Tip 56 -31144.
(1) Furnizare Limitată-Veritabil Surplus Militar Chinez 7 Buzunar Piept Rig conceput pentru a ține AK-47 reviste, liber runde.100% excedent și de bună condiție, care este ideal pentru colectionari.
(2)piept rig este confortabil si foarte robust. Este singură stivă pentru mag pungi. Singură stivă bakelites merge în real netedă și discret. Deși nu a fost un fel de catarame la spate, dar cravata este foarte durabil și este împletit strâns.
(3)conține trei înalt centru de pungi și patru secundare pungi (2 pe fiecare parte).Piept rig panza bretele sunt reglabile,ușor pentru a se potrivi corpul tau.Unice de lemn de comutare sistem de închidere sunt simple și bine pe toate Buzunarele.
(4) Aceasta este o calitate de top "veritabil surplus militar" în neemis condiție.Grele panza de bumbac și chingi face lumina, puternic și durabil pe termen lung.
Caietul de sarcini :
(1) Material : pânză de Înaltă calitate, care este substanțială, dar nu prea grele.
(2)este singură stivă pentru mag pungi. Principalele pungi se potrivesc una AK revista fiecare care poate transporta doar un ak47 30 runda mags pe slot. Cele mai mici buzunare perfect țineți arma ulei cutie sau alte obiecte mici.
(3)de asemenea, Se potrivește m4 mags, dar ei stau un pic mai adânc, există aproximativ un centimetru de un plus de profunzime.
Pachetul de conținut :
Curea*1
Livrare :
Data estimată de livrare : Pentru comerciant îndeplinirea ordinelor, este nevoie de 10-25 zile pentru a ajunge; pentru Amazon îndeplinirea ordinelor, doar ca FBA politică.
Notificare :
(1) Deoarece este vechi, culoarea este ușor diferite de la fiecare alte. Elementul veți primi poate un pic diferit de imagini din diferite monitoriza, de lumină și unghiul, vă rugăm să fiți conștienți de asta.
(2) Ca toate vechi excedent nu are o veche tip panza miros de mucegai, dar mirosul va dispărea atunci când aerul de afară sau să se spele. Se spală de mână cu o perie, folosind un sapun delicat, lasa aerul uscat de soare.
(3) Poate e ceva mucegai pe acest element. Dacă nu poți accepta asta, vă rugăm să NU cumpere acest element.
Feedback-ul :
Ar fi extrem de apreciat dacă ați putea să ne lăsați feedback-ul bun atunci când sunteți mulțumit cu serviciul nostru și produse,care va fi o mare încurajare pentru noi.
Dimensiuni produs : 25.3 x 9 x 15 cm

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Cummerbunds
Model Tip:
Solid
Material:
Panza
Nume De Brand:
Loklode
Gen:
Bărbați
Stil:
Noutate