.

transport gratuit 1 buc/lot 9-12V 120dB Noi 100-120 dB Mini Sirena cu Fir Pentru Wireless gsm pstn Acasă Sistem de Alarma de Securitate

transport gratuit 1 buc/lot 9-12V 120dB Noi 100-120 dB Mini Sirena cu Fir Pentru Wireless gsm pstn Acasă Sistem de Alarma de Securitate

18.40
RON 17.00 -8 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Cablu Mini Sirena de Alarmă de Securitate Acasă Sistem de Corn Sirena 120d B de 12v
La 120dbs, sirena va nu numai alerteze vecinii de deranj, dar sperie hotul chiar din casa ta!
Acest piercing, plug-in sirena poate fi conectat la tastatura/Consola.Acesta funcționează cu sistemul dumneavoastră, răspunzând la semnalele de la un alertat Tastatura/Consola.
Nici un intrus va închide în jurul valorii atunci când una dintre aceste sirene sunete!
Sunet index : 120d B
Sunet de frecvență : 3.8 KH2+10%
Transmite viteza : 3 H2 crește sau discrease 10%
Pachetul De Conținut
1 x sirena cu Fir Multumesc pentru vizita magazinul nostru și bine ai venit viitoare. Ghid de instalare Dacă aveți nevoie, puteți contacta, de asemenea, poliție, pompieri, spital sau alt personal de urgență pentru a veni la dumneavoastră acasă imediat. Puteți contacta copil/mai în vârstă pentru a confirma dacă acestea sunt în regulă sau care au nevoie de asistenta.
Mai avem Wireless și prin Cablu Senzori/Detectoare pentru tine de a alege, dacă aveți orice necesitate sau cerință specifică,vă Rugăm să faceți clic să-l cumpere :

Despre transport maritim
Cu privire la căile de transport maritim, vom alege cel mai bun și mai rapid pentru tine în funcție de diferite țări. Deoarece China Post Air Parcel interzice bateria, am în mod normal va livra elementul prin Olanda Post ,Singapore Post sau Sweden Post în loc. Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați oricând dacă aveți orice întrebare.U doresc o zi buna!
Despre declarația
Dacă alegeți DHL sau Fedex,politica de fiecare țară este diferită, poate fi necesar să plătească taxe vamale suplimentare.Nu-l putem schimba.Dar putem declara preț scăzut.Pentru a evita ridicat taxele vamale.În cazul în care pachetul este de 1-3 kg, am implicită de a declara $20-$50.Dacă aveți orice alte cerințe. Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru mine.Fiecare cumpărător are obligația de a șterge vamale.Dacă coletul nu poate fi eliminat, acesta va fi distrus. Acest lucru va fi o pierdere foarte mare.Pentru a evita pierderea. Vă rugăm să selectați o potrivit serviciilor de transport maritim.multumesc.

Caracteristici cheie

Numărul De Model:
JD1
Nume De Brand:
eMastiff
is_customized:
Yes
Tip De Element:
Alte
Tensiune de lucru:
9-12V
sunet sirena:
120dB
Dimensiune:
54*48mm