.

Persona 5 Ann Takamaki Phantom Thief Cosplay Costum Inclusiv masca,bici și cizme de acoperire

Persona 5 Ann Takamaki Phantom Thief Cosplay Costum Inclusiv masca,bici și cizme de acoperire

RON 359.96

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

Persona 5 Ann Takamaki Phantom Thief Cosplay Costum Inclusiv masca,bici și cizme de acoperire
Setul complet include : masca, salopeta, coada, manusi, seturi picior, bici Femei Cosplay Costum Dimensiunea Diagramă (Inch) Dimensiuni S M L XL Bust 33-34.5 35-36.5 37-38.5 39-40.5 Talie 26-27 27.5-29 30-33 33.5-34.5 Solduri 35-36 36.5-38 38.5-40 40.5-42 Înălțime 5'1"-5'3" 5'3"-5'5" 5'5"-5'7" 5'7"-5'9"
Termenii de Serviciu
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Va vom trimite produsul în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata este finalizată.
Nu vă putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare, care pot afecta cât de repede produse este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare , taxe și impozite, aceste taxe pot fi colectate de la un timp de livrare. Costul de transport nu include taxe de import.
Avem, de asemenea, nu va rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Se întoarce :
Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna obiecte.
Acceptam retur în termen de 30 de zile după primirea pachetului. Dar vă rugăm să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții bune.
În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute atunci când thery sunt returnate, clienții va fi responsabil pentru astfel de damege sau pierdere și nu vom rambursa integral de cumpărător.
Culoare Nepotrivire :
Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc.
Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere este posibilă.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și de a oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Apreciem că vizita magazinul nostru. Vă rugăm să rețineți că DHL poate provoca impot impozite pentru tine , vă sfătuim să alegeți alt mod de transport maritim în loc. Dacă insiști să alegeți DHL ca metoda de transport maritim, ne va livra cu acesta, care este foarte rapid, dar noi nu suntem responsabili pentru taxele pe care le-ar putea plăti pentru element. Mulțumesc pentru înțelegere și ordinea!!!

Caracteristici cheie

Dimensiune:
S, M, L, XL
Sursa:
persona 5
Utilizare Specială:
Costume
Tip De Sursă:
Anime
Gen:
Femei
Componente:
Salopete & Salopetă
Tip De Element:
Seturi
Material:
înalt elastice din piele, spandex imitație de piele, piele PU
Caractere:
Ann Takamaki
Varsta:
Toate Vârstele
Locul de Origine:
China (Continentală)
Utilizare Specială:
Costume & Accesorii
Tip De Element:
Costume
Caractere:
Personaj De Desene Animate, Costume