.

PPT cu Fir Receptor Pentru Motorola P6600 P6620 XPR3300 XPR3500 Walkie Talkie cu Acustic Tub de Aer C2258A

PPT cu Fir Receptor Pentru Motorola P6600 P6620 XPR3300 XPR3500 Walkie Talkie cu Acustic Tub de Aer C2258A

71.96
RON 60.00 -17 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


PPT cu Fir Receptor Pentru Motorola P6600 P6620 XPR3300 XPR3500 Walkie Talkie cu Acustic Tub de Aer C2258 A
Caracteristică : Tub de Aer receptorul poate reduce radiațiile Mare lung clip ASV comutator, operare usoara, se simt bine. Ochiurilor de plasă microfon, mai clar apeluri tub Transparent, purtarea confortabil, cu ascuns funcția tub Transparent componente poate fi împărțită, ușor de a înlocui sunet de Înaltă fidelitate și claritate 100% complet nou
Caietul De Sarcini Tipul De
Tub de aer pentru căști
Culoare
Negru
Greutate
2.12 oz(60g)
Material
PU
Model compatibil
Tip
Model
pentru Motorola
XPR3300 XPR3500 XIR P6620 XIR P6600 E8600 E8608 Moto TRBOD EP550 DEP570 DP2400 DP2600
Observație : Dacă walkie-talkie tip nu este în lista de mai sus, vă rugăm să-mi văd de alte elemente sau e-mail-ne numărul de model, Apoi, ne va ajuta să găsiți unul care se potrivește pentru tine.
Pachetul Include : 1 x Casca PPT
Plata : 1. Aliexpress accept Escrow/ Credit card/ Transfer Bancar/ Western Union/webmoney/ TT / Qiwi wallet /Boleto! 2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină, dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Transport maritim : 1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat! 3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere. 4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Întoarcere : 1. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile. Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim . 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur. Feedback-ul : Rating de Cinci Stele sincer sper că puteți să ne dea un rating bun. Dacă au o problemă atunci când ai luat sau în timpul utilizării. Vă rugăm să ne contactați din timp. Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător, cât mai curând posibil.

Caracteristici cheie

Tip:
Accesorii
Distanța Maximă:
3-5km
Nume De Brand:
RETEVIS
Vorbim Gama:
depinde radio
Walkie Talkie Tip:
Portabil
Dimensiuni:
pentru Radio Motorola
Gama De Frecvențe:
depinde radio
Numărul De Model:
C2258A
Depozitare Canal:
depinde radio
Is_Display:
No
Material:
Alte
Radio receptor:
asv cască
Walkie talkie cască:
Walkie talkie accesorii
hf transceiver:
2 mod de radio
Ham radio:
radio comunicador