.

Belly Dance Costum 360 Isis Aripi gradient de culori si ColourfulHigh Performanță elemente de Recuzită de Dans Accesorii Egiptean Aripi cu Stick

Belly Dance Costum 360 Isis Aripi gradient de culori si ColourfulHigh Performanță elemente de Recuzită de Dans Accesorii Egiptean Aripi cu Stick

104.00
RON 83.00 -20 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Belly Dance Costum 360 Isis Aripi gradient de culori si Colourful High Performanță elemente de Recuzită de Dans Accesorii Egiptean Aripi cu Stick
Notă : Această listă este doar o pereche de aripi și bastoane
Este doar pentru aripi și bastoane, nu cu altii
1.Dimensiuni : Lungime : 57 cm(145cm), de la gât până la sfârșitul stick-ul.
119 cm(3 M) de la un capăt la altul de aripi.
2. Există o reglabile gât guler .
Vă rugăm să verificați dimensiunea foarte atent înainte de a licita!
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme
Cele mai multe haine de utilizare dimensiune dimensiunea Asia ca S,M,L,XL..4 XL,5 XL,6 XL.., și cel mai de masurare in cm si inch. Din cauza manuală de măsură și o măsură diferite moduri,1~3cm diferenta este normal, dar acest lucru nu afectează uzura. Dacă veți găsi produse nu sunt potrivite pentru tine și aveți întrebări, puteți să ne contactați direct.
Culoare Nepotrivire
Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc.

Caracteristici cheie

Dans De Tip:
Dansul Din Buric
Numărul De Model:
GN-AD2094
Gen:
Femei
Material:
Poliester
Nume De Brand:
MIA GENOVIAG
Aripi:
belly dance
Stil:
Belly Dance isis
Tip:
Belly Dance Aripi
belly dance:
led aripi
Femei:
belly dance
isis aripi:
belly dance