.

JiaHuiGe Dantela Imprimate Lenjerie Sexy mai Multe Culori Fierbinte de Vânzare de Moda Sexy Lingeries cu Cătușe RP7600 Moda Lenjerie de Pluș

JiaHuiGe Dantela Imprimate Lenjerie Sexy mai Multe Culori Fierbinte de Vânzare de Moda Sexy Lingeries cu Cătușe RP7600 Moda Lenjerie de Pluș

68.80
RON 50.00 -27 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Mă bucur că vă place produsele noastre,atunci Când cumpără bunuri,să furnizeze numele complet, adresa detaliată și numărul casei, corect codul poștal și numărul de telefon, va vom trimite la tine cât mai curând posibil!
Suntem fabrica de vânzare directă,vom oferi cele mai bune haine de calitate,livrare rapida viteza,cel mai mic pret,cele mai bune servicii .Dacă aveți nevoie de produse ieftine, de proastă calitate, îmi pare rău, nu avem un astfel de produs!
Dacă aveți orice întrebare, nu deschide disputa! ne contactati, va vom oferi cele mai bune servicii și pentru a oferi o soluție la satisfacția dumneavoastră . Sper să aveți o experiență plăcută la cumpărături, să aveți o zi frumoasă!
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele de evaluare , și apoi spune-ne. Vom înregistra informațiile dumneavoastră, în fiecare lună vom fi la sorti, câștigătoare prieteni va primi cadoul nostru de surpriză oh. Vă doresc mult noroc!
Avem nevoie de 2-7 zile lucrătoare să se pregătească pentru cauza noastră numeroase comenzi in fiecare zi. Informațiile de urmărire poate nu se actualizează foarte des, mai ales atunci când elementele sunt în vamă. Sper că vă puteți aștepta cu răbdare sau adresați-vă țării vamale pentru a ajuta la eliberarea elementele. Dacă coletul nu ajunge la tine în timpul de livrare din cauza vamale sau orice altă problemă, ne poți spune, vom prelungi timpul de livrare, multumesc!
DHL (2 - 15 zile lucrătoare) de la Fedex (2 - 15 zile lucrătoare) TNT (2 - 15 zile lucrătoare) EMS (5 - 15 zile lucrătoare)
China Post Aer Înregistrat Mail (15 - 60 zile lucrătoare)

Caracteristici cheie

Dimensiune:
M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL
Nume De Brand:
JiaHuiGe
Material:
Poliester,Spandex
Decor:
Dantela
Model Tip:
Solid
Numărul De Model:
JHG154-10
Tesatura Tip:
Dantela
Obscene Imagine:
No
Sugestiv Sexual:
No
Gen:
Femei
Tip De Element:
Baby Dolls
Utilizare Specială:
Îmbrăcăminte Exotic
Tesatura:
Bud mătase
Articol:
lenjerie sexy
Aplicabile gen:
femeie | femei | doamne | doamna
Stil Detaliu :
Perspectiva
Joc de rol:
Fată frumoasă tip
Dimensiune:
M,XL,3XL,5XL,7XL
Tip:
femei îmbrăcăminte exotic
lista de ambalare:
Rochie + G-sting
Stil:
lenjerie teddy
Utilizare Specială:
Îmbrăcăminte Exotic