.

Înot De Iarnă Etaj Șosete De Neopren Plaja Cizme Costum Pantofi Scufundări Șosete

Înot De Iarnă Etaj Șosete De Neopren Plaja Cizme Costum Pantofi Scufundări Șosete

23.00
RON 20.00 -13 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Șosete de neopren long Beach Non-alunecare Antiderapante Snorkeling Scuba Diving Șosete Cizme Aripioare Inotatoare de Scafandru pe Litoral Pantofi
Brand : PĂSTRAȚI SCUFUNDĂRI
Culoare : Galben, Roz, Negru, Albastru
Material : Neopren 3mm Material Scafandru
Caracteristici : partea De jos folosit particulele coloidale. Șosete gura folosit velcro.
Funcția : Păstrați-vă picioarele calde. Pentru a preveni corali de recif și zero metri.
Plata
1. Puteți face plata prin metodele de mai sus. Și vă rugăm să-l soluționeze în termen de 3 zile de la comanda este creat.
2. Aliexpress va verifica plata în termen de 24 de ore, o dată finalizat, se va prelucra cât mai repede.
3. Dacă scopul tău este închis din motive de securitate, vă rugăm să trimiteți o cerere la aliexpress pentru ajutor.
4. Restituirea cauzate de anulare, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile.
Despre transport
1. Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere. Produsele vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este terminat.
2. Toate colet expediat prin posta normala sunt limitate în termen de 2 kg, dacă excesul de greutate, va vom trimite separat.
3. Prin poștă, de obicei, durează 15-60 de zile , iar pentru zonele îndepărtate, va fi mai mare. Vă rugăm să așteptați cu răbdare.
4. Puteți alege mai rapide metode de transport, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxă suplimentară de transport.
5. Deja ne-am arăta cel mai bun preț în magazin, astfel încât pentru colete evaluate la mai puțin de 25$, nu există nici o urmărire de informații, e-mail Înregistrată taxa este de aproximativ 1,8$.
Despre feedback-ul
Dacă există ceva în neregulă cu coletul după ce primiți, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.
'

Caracteristici cheie

Dimensiune:
M
Varsta:
Adult
Numărul De Model:
Rezistent La Apa Plajă Purta Pantofi Din Piele Pantofi De Apă Șosete
Material:
neopren