.

De Aer Conditionat auto Instrumente de Reparare kit de Scurgere a verifica/conectarea/testare conectori de Cupru placat cu Asiatice versiune transport gratuit

De Aer Conditionat auto Instrumente de Reparare kit de Scurgere a verifica/conectarea/testare conectori de Cupru placat cu Asiatice versiune transport gratuit

RON 505.16

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

Despre picătură de transport maritim de bun venit picătură de transport maritim ,noi nu va include orice informații despre vânzător și de preț în pachet,astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.Și știm că rapid de transport maritim este foarte important pentru tine,deci, de obicei, va vom trimite pachetul în termen de 24 de ore, după ce Am primit plata de la tine Despre declare valoarea de Des vom face de mică valoare declareation pentru a vă ajuta să evita plata impozitelor .de obicei, vom declara mai puțin de 10 $ pentru cele mai multe pachetului, cu excepția comenzi mari.Desigur, puteți lăsa un mesaj pentru a ne cât de mult valorile declarate este OK pentru tine.
Notă :
1.Aceasta este o versiune Asiatică,Potrivit pentru modele Asiatice de aer conditionat masina de test.
2.Pentru că acest element este prea grea,China Post nu ne-a permis să-l trimită într-un singur pachet,deci, dacă ați cumpărat-o,Ne vom împărți în două pachet trimis la tine,dacă nu puteți accepta acest lucru,vă rugăm să nu-l cumpere.
Despre feedback-ul :
Am să depună eforturi pentru a câștiga 100% perfect "de Cinci Stele" scoruri de la tine. Steaua-scorurile sunt foarte importante pentru noi.
Dacă ceva nu merge bine, înainte de a părăsi orice feedback-ul și Detaliată Vânzător Opiniile (DSR), vă rog să-mi spuneți și voi încerca meu cel mai bun să-l repare.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
JANPSHION
Tip:
Instrument De Mână Piese
Numărul De Model:
Versiune asiatică
Caracteristici Speciale:
De aer conditionat auto reparare