.

Inel adaptor Pentru Sony Alpha Minolta AF-UN-tip de Lentile Pentru NEX 3,5,7 E-mount Camera

Inel adaptor Pentru Sony Alpha Minolta AF-UN-tip de Lentile Pentru NEX 3,5,7 E-mount Camera

RON 77.04

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

Permite focalizarea la infinit.
Suportă O / M modul.
Cu pini de blocare și șurub opritor.
Built-in suport trepied.
Material : Metal.
Suprafață netedă pentru efort muntele.
Dimensiuni (cm) 7.5 x 7.5 x 3.2, Greutate (kg) 0.103.
Notă :
Deși obiectivul se va potrivi fizic, diafragmă automată, auto-focalizare, sau orice alte funcții nu va funcționa corect în timp ce folosind acest adaptor.
Pentru a utiliza lentile manuală pe Sony NEX aparat de fotografiat, vă rugăm să activați "Eliberare fără obiectiv" funcția în meniul camerei.
Compatibil cu :
Sony E Mount Camera. (Pentru A7, A7 R, care sunt full-frame camere, nu poate avea, eventual, colțuri întunecate pe fotografie atunci când se utilizează un obiectiv, nu este compatibil cu A7 S)
Culoare : așa cum se arată
Pachetul de conținut :
1 x Adaptor pentru AF D-obiectiv pentru Sony NEX
Notă : Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.
Permite focalizarea la infinit.
Suportă O / M modul.
Cu pini de blocare și șurub opritor.
Built-in suport trepied.
Material : Metal.
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu garantăm livrarea la timp cu privire la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.
Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.
Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.
Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, 12monthfree de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
CADeN