.

JJC Lentilă aparat de Fotografiat Accesorii Instrument de Ștergere Cheie pentru Filtrul de 37/40.5/43/46/49/52/55/58/ 62/67/72/77/82/95mm MCUV/UV/CPL/Filtre ND

JJC Lentilă aparat de Fotografiat Accesorii Instrument de Ștergere Cheie pentru Filtrul de 37/40.5/43/46/49/52/55/58/ 62/67/72/77/82/95mm MCUV/UV/CPL/Filtre ND

RON 19.96

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


JJC Lentilă aparat de Fotografiat Accesorii Instrument de Ștergere Cheie pentru Filtrul de 37/40.5/43/46/49/52/55/58/ 62/67/72/77/82/95mm MCUV/UV/CPL/Filtre ND
JJC FW Series Cheie pentru Filtrul este special conceput pentru eliminarea blocată sau strâns filtre de obiectiv. Filtrul cheie este ideal pentru detașarea toate tipurile de filtre, inclusiv UV, CPL, ND, etc. Această serie filtru de chei este realizat din material ABS, ușor și compact. Stoarce-tip de design asigură confort și prindere pentru ușurința de utilizare. Există două filtrul de chei într-un singur pachet. În general, o cheie este suficient pentru a elimina un filtru. Dar atunci când un filtru este strâns, două chei utilizate împreună, va fi mult mai util. Puteți folosi una să țineți obiectivul, iar celălalt pentru a roti și scoateți filtrul. În acest fel, se reduce riscul de deteriorare a ta lentile și filtre în timpul detașare.
Repere De Produse
Set de 2
Ajută elimina toate tipurile de filtre, inclusiv UV, CPL, ND și așa mai departe de obiectivul dvs. cu ușurință
Atunci când un filtru este strâns, puteți folosi una să țineți obiectivul, iar celălalt să demontați filtrul
De dinți de fierăstrău-tip de design asigură confort și prindere pentru ușurința de utilizare
Realizate din material ABS, ușor și compact
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4 ) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
5) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
6) Ne-ar dori să reamintesc faptul că taxele de import,impozitele sau cost suplimentar adus de obiceiurile locale vor fi responsabile pentru cumpărători.Pentru mai multe detalii,puteți consulta la obiceiurile locale înainte de a cumpăra produse.
7) Vom oferi, de asemenea, UPS,DHL mai rapid mod de transport maritim în cazul în care ai nevoie urgent de produse.Vă rugăm să selectați adecvat mod de transport maritim înainte de a cumpăra produse.
1) Toate produsele vândute pe JJC Magazin Oficial sunt garantate pentru UN AN PLIN de defecte de manoperă și materiale.
2) Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Cumpărătorul este în mod clar descript defecte cu informații complete de e-mail.Dacă este necesar un video și link-ul la noi pentru a arăta defecte.
3) Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
JJC
Numărul De Model:
fw series
Pachet:
Da
Tip:
cheie pentru filtrul de
Numele:
cheie pentru filtrul de
Material:
ABS
Pentru:
UV/CPL/ND filtre și așa mai departe