.

Pentru TTGO ESP32 WiFi Bluetooth 4MB Flash Pentru Wemos D1 R32 Consiliul de Dezvoltare Module Pentru Arduino UNO R3 Unul

Pentru TTGO ESP32 WiFi Bluetooth 4MB Flash Pentru Wemos D1 R32 Consiliul de Dezvoltare Module Pentru Arduino UNO R3 Unul

28.36
RON 27.00 -5 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Descriere :
100% de brand nou și de înaltă calitate.
ESP32 este deja integrat antenă și RF balun, amplificator de putere, zgomot redus, amplificatoare, filtre, și puterea modulului de administrare. Întreaga soluție nevoie de cel putin cantitatea de placa de circuit imprimat zona. Aceasta placa este folosit cu dual-mode Wi-Fi și Bluetooth chips-uri, care este în condiții de siguranță, fiabile și scalabile pentru o varietate de aplicații.
Caracteristici :
Raport preț-performanță mare
Volum mic, ușor de integrat cu alte produse
DC 5 V-12 V
1 intrare analogică(3.2 V max de intrare)
O conexiune Micro USB
Compatibil cu Arduino
D1 R32=Wi Fi+Bluetooth+UNO
Dimensiune : 6.8x5.3 cm/2.68x2.09inch
Cantitate : 1 Buc
Notă :
1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare. pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.
2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!
Pachetul include :
1 buc x Placa de Dezvoltare
Dragi prieteni, în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari, Aliexpress nu ne va permite trimite pachetul de nu sunt disponibile informații de urmărire de transport maritim metodă (cum ar fi China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, 4 PX Singapore Post, OM Pro). Deci, vă rog, alegeți China Post Air Mail/Ali Express Standard de Transport maritim în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari. Sau pls split comanda dumneavoastră, puteți trimite mai mult de 2 comenzi, asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari pentru a asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari, Rusia mai puțin de 2 dolari. Vă rugăm să alegeți China Post Air Mail/Ali Express Standard de Transport maritim, dacă doriți un complet de urmărire informații. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!
Dragă prietene, Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Multumesc pentru suport!

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
diymore
Tip De Ieșire:
Pls verifica descriere
DIY Consumabile:
Electrice
Numărul De Model:
D1 R32