.

Pline de culoare Conducta de Apă Blocuri Compatibil Legoed'sDuploed DIY Asamblarea Conductei Tunel Model de Jucărie de Învățământ Pentru Copii

Pline de culoare Conducta de Apă Blocuri Compatibil Legoed'sDuploed DIY Asamblarea Conductei Tunel Model de Jucărie de Învățământ Pentru Copii

31.96
RON 21.00 -34 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


2018 pline de culoare Conducta de Apă Blocuri Jucării DIY Asamblarea Conductei Tunel Bloc Model de Jucărie de Învățământ Pentru Copii
Dacă doriți placa de bază vă rugăm să consultați magazinul nostru pentru a comanda . Multumesc!!!
Material : Mediu Prietenos Material ABS Pachetului : Vin fara cutie originala Defalcare : ca spectacol cinematografic Culoare : culori Aleatorii potrivesc Pentru : 6+ ani copii vechi, Dacă aveți orice întrebare , vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați. Notă : Pachet Fără Cutia Originală
Compatibil cu Big Block placă de bază :
Culoare Aleatorii :
Cumpărătorii internaționale vă rugăm să REȚINEȚI :
Transport
1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numerele de telefon furnizate de tine sunt corecte. Și după plata compensate, ne va livra produsele în termen de TREI zile lucrătoare.
2. Timpul de expediere este de aproximativ 30 de zile, prin China Post Air Mail, și, uneori, poate fi mai mult din cauza de forță majoră. Prin urmare, dacă aveți nevoie de jucării pentru niște zile speciale, puteți cumpăra obiecte cu o luna mai devreme.
3. Nu suntem familiarizați cu obiceiurile de prelucrare în țările voastre. Dacă există, vă rugăm să ne spuneți ce ar trebui să se acorde o atenție înainte de timp, pentru a evita probleme inutile.
4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea CUMPĂRĂTORULUI.
Retur si Schimb
1. Vă rugăm să păstrați produsele returnate NEFOLOSITE, NEDETERIORAT, înainte de a cere o returnare sau de schimb.
2. CUMPĂRĂTORUL este responsabil pentru a reveni cheltuielile de transport atunci când de transport maritim elementul înapoi la vânzător.
Servicii
1. Suntem un cinstit și de încredere vânzător de pe Aliexpress care garantează bunuri de înaltă calitate și prețuri rezonabile, precum și un serviciu bun.
2. Datorită decalaj de timp, noi nu poate fi la locul de muncă, atunci când încercați să vorbească cu noi. Prin urmare, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în orice moment atunci când este necesar și vom răspunde la tine cât de repede posibil.
Feedback-Ul Și Comentarii
1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne dea un feedback POZITIV si rating de 5. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi.
2. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să NU EZITAȚI să ne contactați. Vom face toate eforturile pentru a rezolva probleme pentru tine.
VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT.

Caracteristici cheie

Tip:
Blocuri
Nume De Brand:
WAN MU XING
Plastic Tip:
ABS
Numărul De Model:
PX770-775
Gen:
Unisex
Material:
Plastic
Intervalul De Vârstă:
> 6 ani
Plastic Forma Bloc:
Auto-Blocare Cărămizi
Avertizare:
piese mici, nu pentru copii sub 3
Clasificarea:
Montaj