.

4 Culoare Universal Modificat Akrapovic yoshimura Motocicleta de Eșapament Țeavă de Eșapament CB400 CB600 CBR600 CBR1000 YZF FZ400 Z750 YZF600

4 Culoare Universal Modificat Akrapovic yoshimura Motocicleta de Eșapament Țeavă de Eșapament CB400 CB600 CBR600 CBR1000 YZF FZ400 Z750 YZF600

260.00
RON 226.00 -13 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Bine ati venit la magazinul meu!
Dacă vă place alte shippingments ,te rog spune-mi.
Va vom oferi detalii de transport maritim de care ai nevoie. Descriere : 1. Taxe de Import, impozite și alte taxe (cum ar fi Taxei pentru Zona de Livrare/Remoto Zona), dacă există, nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt cumpărătorului de responsabilități. 2. Vă rugăm să coopereze purtător de transport pentru Vămuire, dacă este necesar.Orice întârziere pe vămuire la destinație nu este luată în considerare atunci când am promisiunea de timpul de tranzit.
3. Toate piesele sunt inspectate înainte de expediere și sunt de brand nou și în stare bună. Toate piesele sunt ambalate în mod corespunzător. Vă rugăm să deschideți o cutie pentru a verifica înainte de a semna pentru el.
4. Nu există nici o garanție cu privire la orice piese de curse.
5. Curse părți ar trebui să fie instalat de către un mecanic profesionist.
Putem accepta Alipay / / Western Union / Money Gram. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Notă : Comenzile neachitate va fi colosed termen de 20 de zile.
Ne va livra comanda dvs. în termen de 72 de ore de la primirea de plată verificată. Am expediat coletul în termen de 72 oră de la China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail,Vom livra la Alipay adresa NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alipay este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.Am expediat în întreaga lume Prin Aer-Mail,termenul de Livrare este de 8-28 zile lucrătoare. EMS : 5-14 zile. DHL/UPS : 3-7 zile. Expediere rapidă : Express Mail Service este disponibil. Aveți nevoie să ne contactați cu privire la acest serviciu Cumpărători - vă Rugăm să Rețineți : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Vom aprecia dacă ne lăsați un feedback pozitiv.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați rating de cinci stele,pentru că feedback-ul pozitiv si rating de cinci stele sunt ceea ce ne străduim pentru.Dacă nu sunteți mulțumit cu experiența dumneavoastră de cumpărături,vă rugăm să ne contactați înainte de a vă decide să lăsați un feedback neutru sau negativ , vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine, cât mai curând posibil. Dacă articolul pe care le-ați comandat este defect, contactați-ne în perioada de garanție,vom înlocui elementul defect pentru tine, cu un element de egal functionalitate la început. Dacă un înlocuitor adecvat nu este disponibil, o rambursare parțială va fi emis prin intermediul Plăti comoara. Dacă cumpărătorul nu vreau nici înlocuire, nici rambursare parțială, dar vreau revenind, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru toate întoarcerea navei taxe. 1.Ne-am situat în Guangzhou, cea mai mare piata de electronice din China. Avem unică de avantaje geografice și prosperitatea comerțului exterior. Ne oferă un număr foarte mare de afaceri electronice din toata lumea.

Caracteristici cheie

Numele Modelului:
CB400 CB600 CBR600 CBR1000 YZF FZ400 Z750 YZF600
Înălțime Element:
0inch
Motobike Face:
Universal
Articol Diametru:
0inch
Tip De Material:
CNC din Oțel Inoxidabil
Caracteristici Speciale:
motocicleta scuter TOBEI de EȘAPAMENT țeavă
Extern De Certificare De Testare:
ISO9000
Nume De Brand:
GFYSHIP
Articol Greutate:
1.7kg
Lățime Produs:
0inch
Element De Lungime:
0inch
Numele Modelului:
Universal Modificat Motocicleta Scuter țeavă de Eșapament Akrapovic Inabusi țeavă
Parte Numele:
țeava tobei de eșapament
culoare:
4 culori
se potrivesc pe:
Scuter,motocicleta de Curse cu Motocicleta
din oțel inoxidabil țeavă de eșapament:
db killer
motocicleta de evacuare:
evacuare akrapovic
evacuare yoshimura:
groapă de biciclete de evacuare
motocicleta scutul termic de la evacuare:
fibra de carbon de evacuare motocicleta
evacuare motocicleta 125cc:
motocicleta a tobei de eșapament scut