.

Laricare Ergonomic, Mouse pad-uri,cotiera pad.Biroul parte,pentru o viață sănătoasă și helthy obicei,Pro-Ergonomic pernă. LF-3

Laricare Ergonomic, Mouse pad-uri,cotiera pad.Biroul parte,pentru o viață sănătoasă și helthy obicei,Pro-Ergonomic pernă. LF-3

122.60
RON 104.00 -15 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Nume : crystal Fellowes silicon pad mouse-ul
Brand : Fellowes
Greutate : 0.2 kg
Material : Medical gel de siliciu PVC
Culoare : Albastru si Mov
Cantitate : 1 buc
Funcția : relaxați-vă încheietura mâinii și a vă proteja de palmier durere, de dureri de încheietura mâinii、cot slăbiciune și de mână junghi durere
1. Dacă nu există nici o problemă cu plata, vă rugăm să nu fi ezitat să ne contactați prin Messager. Vom răspunde și da seama de un mod cât mai curând posibil.
2. Te rog termina procesul de plată imediat după ce plasați o comandă. Putem livra elementul după plata.
3. Aveți elemente la un pachet preț de cumpărare mai multe piese în același timp. Să ne contactați, și veți obține cel mai mic preț.
1. Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră! Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați prin intermediul Messager. Vom răspunde într-o singură zi de lucru. Am promisiunea de a face cu problema bine și te face fericit.
2. Pentru probleme de calitate, oferim 100% de restituire.
3. Dacă aveți tendința de a reveni sau de a înlocui elementul de alte probleme, noi (parțial) să plătească taxa de livrare în funcție de natura problemei.
1. Vă rugăm să ne dea un cinci-începe feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu achiziția.
2. Acesta va fi foarte recunoscător dacă ați împărtăși imagini de obiecte în feedback-ul.
3. Vă rugăm să nu ne dea un feedback negativ, fără să vorbească cu noi. Am promisiunea de a rezolva orice fel de probleme atata timp cat ne contactati.

Caracteristici cheie

Dimensiune:
M
Stil:
cu Încheietura Restul
Pachet:
Da
Nume De Brand:
LARICARE
Produse De Stare:
Stoc
Material:
Cauciuc