.

Bammax cârlig de pescuit 8pcs 14.5 g jig duce capul carlige fly Ghimpată cârlig Moale Worm Atrage Momeli crap Artificiale de pescuit, accesorii

Bammax cârlig de pescuit 8pcs 14.5 g jig duce capul carlige fly Ghimpată cârlig Moale Worm Atrage Momeli crap Artificiale de pescuit, accesorii

27.00
RON 23.00 -15 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Caracteristici :
1. Designul unic al celor două inele, în funcție de propriile nevoi, asocierea liberă.
2. Cu o triplă anti-cad introduce,non-alunecare de formă fixă.
Greutate : 14.5 g Ambalare : 8pcs Note :
Din cauza manuală de măsurare va fi de 0,1 la 0,5 g de eroare, este un fenomen normal.
Datorită diferite rezoluții de ecran, imaginea poate fi ușor diferită de culoarea reală, propuse prieteni nu trage, vă mulțumesc!
1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire.
3.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU,puteți alege să aveți un înlocuitor.
În scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre,aveți probleme la primirea produsului,nu se deschide disputa, dacă deschide dispute,aliexpress va trece o lungă perioadă de timp pentru a rezolva,pierde timp prețios și energie. Deci,vă rugăm să ne contactați direct,vă vom oferi un răspuns satisfăcător direct.

Caracteristici cheie

Tip:
Cârlig Ghimpată
Nume De Brand:
BaMMax Pescuit
Electrice sau Nu:
manual
Material:
Oțel Carbon De Înaltă
Cu Rigla sau Nu:
No
Cu Scară sau Nu:
No
Forma:
Inel dublu de plumb cârlig
Poziția:
Râuri, lacuri și mări
Greutate:
14.5 g
Lungime:
4cm
Ambalare:
8pcs/lot