.

Scuter Pinionul Lanțului de 25H 70Teeth Roată de Lanț Electric/Gaz Scuter Pinion Spate 25H Lanț-Placă (Scuter Piese&Accesorii)

Scuter Pinionul Lanțului de 25H 70Teeth Roată de Lanț Electric/Gaz Scuter Pinion Spate 25H Lanț-Placă (Scuter Piese&Accesorii)

RON 46.76

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

Scuter Pinionul Lanțului de 25 H 70 Teeth Roată de Lanț Electric/Gaz Scuter Pinion Spate 25 H Lanț-Placă (Scuter Piese&Accesorii) Model Nr. : RS05 Tip : 25 H 70 de Dinți Diametru Exterior : Despre 140mm Orificiu Central cu Diametrul de : Aproximativ 28 mm-29 mm Gaura Distanța dintre Două Găuri : Despre 34mm Singur Orificiu Montare Diametru : 6mm Greutate Netă : 0.24 kg Culoare : Argintiu
Atunci când elementul pe care ați comandat are diferite culori , diferite de tensiune (24 V, 36 V sau 48 V) sau alte caietul de sarcini diferite, va rugam sa ne informati exact doriți, astfel încât să putem trimite corectă a materiilor prime pentru tine. Noi nu va fi responsabil pentru elementul greșit poate primi dacă nu indica sau răspunsul nostru scrisoare de confirmare în termen de 5 zile. Dacă pentru 3 sau mai multe elemente la un moment dat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o mai ieftin costul de transport maritim dacă, fără a schimba orice metoda de transport maritim. Suntem direct Scuter producător, dacă nu ai putea găsi dreptul de produs din magazinul nostru, pls nu ezitați să ne contactați pentru a găsi o pentru tine. Dacă coudln nu confirma dacă elemente este potrivit pentru vehiculul dumneavoastră sau nu, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru confirmare. Dacă vrei să faci en-gros, vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne pentru lista de prețuri en-gros. Vă rugăm să constate că MOQ nostru pentru en-gros este 20buc pentru fiecare element. Dacă sunteți interesat în a întregului vehicul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații în orice moment.
Puteți face plata de către T/T, Card de Credit (Visa sau Master Card), Western Union sau Paypal. Când plasați o comandă, vă rugăm să ne comunicați metoda de transport maritim și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport maritim care vom cita nu include eventualele taxe de import, iar cumparatorul este responsabil pentru taxele Vamale.
Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată dacă elementul are pe stoc. Dacă nu există în stoc, vă vom trimite articole la tine în termen de 15 zile.Mulțumesc foarte mult pentru înțelegere. Dacă nu ai putut aștepta pentru ea, pls fie precauți atunci când veți plăti. Adresa ne va livra elementul este derivat din ordinea de informații. Deci, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că adresa de livrare este valabilă și corectă. Noi nu va fi responsabil pentru orice damges sau pierdere ca urmare a greșit adresa. În cazul în care cumpărătorul alege Fed EX, DHL sau TNT metoda de transport maritim, transportul va tranzitul prin hong kong. Vă rugăm să rețineți că nu putem obține numărul de urmărire până când pachetul a ajuns la hong kong. Cumpărătorul trebuie să știe dacă bunurile pot fi importate în țara ta sau nu. Dacă marfa a fost interzis importul de când a ajuns la Obiceiurile locale, noi nu va fi responsabil pentru orice damges sau pierdere.

Caracteristici cheie

is_customized:
Yes
Numărul De Model:
RS05
Tip:
Scuter Lanț Sprocket
Dimensiune:
25H
Dinti:
70 dinti
Interior diametru gaura:
Aproximativ 28-29 mm
Diametru Exterior:
despre 140mm
Gaura de montare-distanța :
Despre 34mm