.

10buc/lot KEYDIY Universal Telecomenzi Cheie Flip Lama 22#, Toy47FH pentru Toyota

10buc/lot KEYDIY Universal Telecomenzi Cheie Flip Lama 22, Toy47FH pentru Toyota

47.60
RON 44.00 -8 %

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

KEYDIY Universal Telecomenzi Cheie Flip Lama 22#, Toy47 FH pentru Toyota
Plata acceptam plata online ,alipay ect. Daca nu aveti cont,va rugam sa înregistrați la (www.com)
Transport pe termen Elementele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume.
Acest pachet vor fi expediate prin Hong Kong Post Airmail, EMS, UPS sau DHL.
Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de expediere.
Vom folosi bule de aer pentru a încheia elemente cu atenție.
Timp de livrare 1-3 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii după ce plata a fost eliminat.
Timpul de expediere este de aproximativ 2 până la 5 zile prin UPS, DHL , 15-30 zile prin HK POST AERIAN la nivel Mondial
Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Feedback-ul feedback-ul Pozitiv va fi părăsit în mod automat pentru toți cumpărătorii odată ce au plătit elementului sau tranzacției de plată este finalizată. Apreciem că puteți să contactați cu noi, înainte de a pleca de feedback Negativ sau feedback-ul Neutru. Este pentru a pleca de feedback Negativ sau Neutru Feedback-ul nu este o modalitate buna de a rezolva problema. Noi va oferim amenajarea corespunzătoare și de a ajuta pentru a rezolva orice problema cât mai curând posibil.
Contact vă Rugăm să ne contactați prin intermediul e Bay link-ul dacă aveți orice întrebări. Vom răspunde în termen de 24-48 de ore. Vă rugăm să vă verificați e-mail de spam, dacă nici un răspuns timp de 48 de ore.
Garanție și Politica de Returnare de 30 de zile de Garanție cu Schimbul defecte, s-a defectat, incorecte sau piese-elemente care lipsesc. Vă rugăm să ne anunțați și pur și simplu a reveni la elementul cu toate piesele și accesoriile ambalate și marcate "PENTRU SCHIMB" în termen de 14 zile de la primire. Dacă defecte, s-a defectat sau piese-elemente care lipsesc nu mai sunt disponibile, o rambursare poate fi eliberat. Restituirile nu sunt emise în general. Situații speciale sunt examinate de la caz la caz. În cele mai multe cazuri, de Transport maritim și de Manipulare taxa este nerambursabilă. Toate se întorc costurile poștale vor fi suportate de cumpărători în toate circumstanțele

Caracteristici cheie

Tip De Material:
Pentru Toyota
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
China
Numarul Parte:
22#, Toy47FH
Nume De Brand:
Keyecu
Personalizare:
No
Schimb Numărul Parte:
De La Distanță Lama
R/C Funcție:
fără
Altă Parte Numărul:
pentru KD900 KD900+ URG200 Universal Remtoe cheie